Under Construction...

2010.02.04. 11:16

 

Lassan éledezik a blog, kezdem kitapasztalni a kezelőfelületet, az oldaldobozok működését, stb. Tegnap este még lecseréltem a fejléc default képét is, bár nagy kínok árán találtam csak olyan panorámát, amit torzulásmentesen be tudtam illeszteni. Nem gondoltam volna, hogy valaha még hasznát fogom venni ennek az ábrahámhegyi hosszú panorámának - azt hiszem úgy 11 kép lehet, a gép többször kifagyott memóriahiány miatt, mire a PS összerakta anno. A lényeg, hogy megvan. Meglátjuk, mit tudok még kiokoskodni a felületből, hogy nem legyen annyira egyhangú sablon... 

UPDATE: Közben úgy tűnik, sikerült összeállítanom a végleges fejlécet - Canon - az oldalhoz, így a panorámás dolog már nem aktuális...Elkészült a véglegesnek tűnő háttér is a feliratokkal, illetve az oldaldobozok elhelyezése is véglegesnek tekinthető.

UPDATE(febr.5): Betűtípusváltás árnyékozással, fejlécigazítás az illeszkedés végett. Illetve örömmel jelenthetem, hogy elkészült a végleges background is az oldalhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://guildenlenny.blog.hu/api/trackback/id/tr461728801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forrási Róbert 2010.02.04. 21:11:45

No, gratulálok, most már értem, miért buzdítottál arra, hogy ide látogassak... Remélem a lelkesedésed később sem hagy alább! Ja, és hadd legyek egy kicsit hiú: nézd meg légyszi a nevem az első bejegyzésedben! Sok sikert!

Guildenlenny 2010.02.05. 11:38:57

@forrexp: Szia! Köszönöm, hogy benéztél, remélem nem utoljára :) Nézzem meg a neved az első bejegyzésedben? Ezt nem igazán értem így...

hamulus 2010.02.07. 17:46:34

Szia!
No megígértem, hogy benézek és így is tettem. :) Igazad van, tényleg más, mint amit először gondoltam a blogokról. Gratulálok! Nagyon tetszik az irományod. Csak így tovább!

Guildenlenny 2010.02.07. 22:47:45

@hamulus: Szia! Köszönöm a látogatást, nézz vissza gyakran! Remélem érdemes lesz...
süti beállítások módosítása