Ajánlom a kedves olvasó figyelmébe:

 

A XVII. kerületi Bársony István Fotóklub (melynek jómagam is tagja vagyok) fotókiállítást rendez a vecsési József Attila Művelődési Ház kiállítótermében. A megnyitó 2010. február 19-én, este 6 órakor lesz. Akinek lehetősége, ideje és kedve is van, jöjjön el, nézze meg, mert készültünk nagyon... :) Mintegy 30 kép lesz a falakon a klubtagoktól, elsősorban - de nem kizárólag - természetfotók, én egy képet delegáltam, Magyar rekviem címmel (ez a kép egyébként nem került és nem is kerül fel az indafoto.hu-ra, úgyhogy ha kíváncsi vagy rá, menj el és nézd meg).

Pár szó rólunk, azaz a Bársony István Fotóklubról: A klub 2006. február 20-án alakult Vaki 17 Digitális Fotóklub néven, és már alakulása évének végén kapcsolatot keresett a Bársony István Alapítvánnyal, melytől megkapta a jogot, hogy felvehesse a magyar természetírás egyik legnagyobbjának a nevét. A digitális fotózás technikáját elsajátítani vágyók, illetve ezt még magasabb szinten művelni kívánók klubja, akik a technikai használat elsajátításán túl egyfajta művészi képmegformálást is szeretnének tanulni.

Elérhetőségünk: www.barsonyistvanfotoklub.hu

 

A József Attila Művelődi Ház kiállító termének címe és nyitvatartása (honlapjuk szerint): Vecsés, Vértes Nándor utca 9. H-P: 10-12; 13-18; Sz-V: 9-13.

A kiállítás időtartama: 2010. február 19. - 2010. február 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildenlenny.blog.hu/api/trackback/id/tr431771816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása